sâmbătă, 10 mai 2014

SHOES STORY: must have-s

Pantofii sunt purtaţi de femeie în societate ..sau ei poartă femeia în scoietate?
De ce iubim atât de mult pantofii? De ce niciodată nu sunt suficienţi? E şi această dragoste de neînţeles? 
Şi eu care credeam că relaţiile dintre femei şi bărbaţi sunt suficient de complicate şi complexe ..
Deşi niciodată mulţi pantofi nu vor fi îndeajuns, eu am reuşit să aleg câteva tipuri pe care le consider must have, aşa că aici aveţi topul meu cu modelele de pantofi care nu trebuie să vă lipsească din dulap:

1. Balerinii - eleganţi şi comozi. Combinaţia perfectă, nu?
Îi poţi potrivi atât cu o pereche de blugi, pantaloni negrii, cămaşă, maieu, sacou, cât şi cu rochiţele de vară. Balerinii sunt categoria de pantofi care te scoate din orice încurcătură, atunci când te grăbeşti. 
Culorile must have: nude, negru, imprimeu floral.





2. Tenişii - o combinaţie ideală, alături de un sacou, maieu alb şi blugi! Sunt foarte cool dacă alegi să îi porţi fără şosete, alături de o pereche de blugi până la gleznă. Dacă optezi pentru o ţinută sport, atunci să ai neaparat grijă ca şosetele să aibă fie culoarea tenişilor, fie culoarea pantalonului - asta dacă nu cumva vrei sa împrumuţi imaginea lui Michael Jackson :)
Culori must have: alb, negru, gri, bleumarin, animal print





3. Sandalele . În opinia mea, sandalele cu platformă nu sunt feminine, piciorul nu mai arată graţios şi aproape de fiecare dată glezna arată groasă. Vă recomand sandalele cu toc: toc mediu, la fel ca dansatoarele, dar şi cu toc înalt pentru serile pline de distracţie de vară. De asemenea, pentru un day outfit sau de ce nu, un outfit de plajă, vă recomand sandalele joase cu aplicaţii! Sunt foarte feminine şi vor atrage atenţia spre pielea voastră bronzată şi strălucitoare!
Culori: cele mai potrivite culori pentru sandale sunt cele nude, crem, culoarea piciorului, pentru ca această culoare vă pune în evidenţă picioarele şi le "alungeşte".






4. Stilettos - mai încape vorba?! Cei mai feminini, eleganţi şi graţioşi pantofi ever! Să ştii că bărbaţii apreciază acest tip de pantofi cu toc subţire mai mult decât platofrmele cu tocul de 15!
Culori must have: nude, negru, bleumarin, animal print, rosu, glitter gold.






 4. Autumn shoes: o combinaţie între pantofi şi cizme, preferabil cu talpa joasă, pentru a nu aluneca prin ploaie :) . Eu îţi recomand să eviţi pantofii până la gleznă pentru că îţi vor "tăia" piciorul şi îţi vor face glezna să pară groasă.
Culori: maro, beige, visiniu, animal print, negru.






5. Winter time! Botine cu toc, cu talpa joasă, cizme până la genunchi. Outfitul meu preferat de iarnă: all black, cizme bej cu blăniţă şi un fular pufos asortat. Deja la cizme intervin mai multe criterii pe care trebuie să le iei în considerare când doreşti să le achizitionezi: în primul rând ai grijă să alegi o pereche confortabilă, de calitate, care să îţi ţină de cald în zilele friguroase. În al doilea rând, evită modelele, alege cizmele într-o singură culoare sau maxim două, din aceeşi paletă, pentru că altfel îţi vor încarca ţinuta, având în vedere numărul de straturi de haine pe care le purtăm iarna. Nu vrem să arătăm ca un brăduţ de Crăciun, nu? :)
Botinele joase sau cizmele până la gambă sunt potrivite pentru un outfit casual, sportiv, relaxat. Botinele cu toc sunt o combinaţie sunper atunci când sunt perfect asortate cu ciorapii!
Culori: negru, bej, maro.






FOTO: Tumblr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu