joi, 19 iunie 2014

Nu vei găsi niciodată un bărbat bun ..


.. pentru că nu îl cauți.




        Femeile bune se îndrăgostesc de bărbații nepotriviți, pentru că vor căuta în ei ceea ce ele nu vor putea fi niciodată. Există două tipuri de oameni răi: cei care fac lucrurile rele și cei care văd lucrurile rele cum sunt făcute, dar nu încearcă să le oprească.

Deci amândoi sunteți la fel.

De fapt, nu ai căutat niciodată un bărbat bun ...sau, dacă l-ai găsit, l-ai dat la o parte. Nu te-ai simțit provocată nici intelectual, nici emoțional, nici fizic, văzând cum el e capabil să se transforme în tot ceea ce ți-ai dorit tu vreodată, din dragoste. 

     Mereu ți-au plăcut acei "bad boys", pentru care ți-au curs râuri de lacrimi, pentru care s-au scurs atâtea nopți nedormite, cei care îți dădeau fiori doar privindu-te. Ai renunțat de atâtea ori la ceea ce însemni tu, pentru un gram de atenție din partea lui. E ca un drog ... te-a bucurat și acel gram, nu? Puținul ăla te-a făcut să te simți mai vie ca niciodată.

     Un bărbat bun, care te iubește și pentru care tu ești magică? Vei renunța mâine la el, dacă cel care ți-a frânt inima va reapărea în viața ta. Nu te minți singură ..l-ai privit ultima dată, cum privești marea la sfărșitul verii. Te vei întoarce vara următoare, cu siguranță. 





FOTO: Tumblr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu