vineri, 17 aprilie 2015

Soluţia pentru un ten impecabil - demachiere, exfoliere, curăţare într-un singur produs

Pe cât de mult iubim machiajul, pe atât de mult iubim să ne simţim tenul liber şi fresh seara, înainte de somn. Demachiatul nu este un ritual atât de simplu. Dacă aveţi un ten mai sensibil şi expus factorilor dăunători pielii în timpul zilei, veţi observa că o simplă demachiere seara nu este suficientă. Produsele cosmetice rămân "prinse" atât de tare de ten, încât avem nevoie fie de lapte demachiant, fie de soluţie demachiantă pe bază de apă, fie de gel de curăţare, fie de soluţii pentru exfoliere. La fel se întâmplă şi cu impurităţile - nu dispar de la o simplă demachiere. Iar dimineaţa ne mai surprinde câte un coş, nu?

Dacă v-aş spune că există un produs la îndemâna oricui, care îmbină toate cele necesare unei demachieri corecte, menţionate mai sus?




Să vă prezint deci, noua mea descoperire la care nu voi renunţa mult timp de acum înainte Gerovital Happiness GEL SPUMANT DEMACHIANT!

Pasionată de produse cosmetice, mereu în căutare de trucuri care să fie cât mai utile şi simple, dar şi atentă în a stabili cât mai exact raporturile calitate-preţ, pot spune că am testat game variate de produse demachiante, tocmai pentru a găsi formula perfectă pentru a reduce timpul petrecut în faţa oglinzii dimineaţa şi seara, dar şi pentru a-i acorda tenului meu suprasolicitat îngrijirea necesară. 
Şi uite aşa, după îndelungi căutări, m-a surprins tocmai un brand românesc, la îndemâna oricui!




PACKAGING
Din perspectiva marketingului, trebuie să apreciez imaginea noii colecţii Gerovital - integrează perfect conceptul de produs nou, summer-ish, cu arome fresh, care emană viaţă şi frumuseţe prin culori vii şi simplitate! Designul atrăgător şi suplu se încadrează perfect în dulăpiorul din baie sau în bagajul pentru vacanţă. Să nu mai spun de mecanismul de deschidere - uşor, simplu de folosit, astfel proiectat încât să păstreze aromele de fructe pentru mult mult timp!

PRODUCT CONCEPT 
Cel mai şi cel mai important aspect al acestui produs este că oferă o demachiere în profunzime aşa cum nu am mai întâlnit la alte demachiante. De ce? Conceptul nou, inovator îmbină substanţele de curăţare şi împrospătare cu cele de exfoliere. Fii sigură că vei scăpa de orice urmă de machiaj şi orice particulă de praf!

TEXTURA
Cu o textură light, fină, care se întinde uşor pe piele, te asigur că poţi acoperi întreaga suprafaţă a tenului din câteva mişcări, folosind o cantitate mică de produs! Gelul este în aşa fel conceput încât, pe măsură ce îl masezi pe faţa umedă, se transformă în spumă, absorbind toate impurităţile tenului. 

AROMA
Extractul de afine îţi dă cu adevărat senzaţia fresh, de primăvară-vară, produsul îmbinând elegant nuanţele delicate ale parfumului cu textura sa revigorantă.

UTILIZARE
Umezeşte-ţi faţa, apoi aplică gelul, masând uşor - atenţie uşor: gelul conţine particule exfoliante. 
Vei observa că treptat gelul se transformă în spumă. Apoi, clăteşte cu apă caldă şi tamponează faţa cu un prosop (tamponarea previne iritaţiile pielii).

PRO's:
  • îmbină 3 produse într-unul singur: demachiant, gel pentru exfoliere şi substanţe de curăţare aqua based;
  • curăţă în profunzime tenul, micşorând riscurile de apariţie ale acneei în urma unei demachieri incorecte şi insuficiente;
  • este uşor de folosit; eu vă recomand să îl folosiţi seara, înainte de culcare!
  • după folosire, îţi lasă senzaţia unui ten curat şi fresh, iar aroma de afine te face să vrei pur şi simplu să îl mănânci!!
  • pentru câte concepte îmbină, PRICE IS GOOD! Ba chiar aş spune că economiseşti banii pe care altfel i-ai da pe cel puţin 3 produse complementare laptelui demachiant.

CON's:
  • doarece conţine particule exfoliante, nu vă recomand să îl folosiţi pentru demachierea de dimineaţă sau pentru cea dinainte de un machiaj complex. Asta, pentru că substanţa abrazivă vă poate înroşi pentru puţin timp pielea;
  • pentru persoanele mai ocupate, obosite, care abia aşteaptă să dea jos machiajul şi să doarmă, se poate ca şi utilizarea produsului ce implică clătire după, să reprezinte un inconvenient;
  • dacă aveţi tenul acneic sau urmaţi tratamente cu geluri de curăţare puternice pentru acnee, nu vă recomand să folosiţi un astfel de demachiant cu exfoliant încorporat!

În concluzie, recomand cu toată încrederea gelul spumant demachiant Gerovital Happiness tuturor frumoaselor şi bestialelor care, la fel ca mine, se machiază în fiecare zi şi doresc să meargă la somn cu un ten curat, proaspăt şi parfumat! 

Pe lângă asta, nu ştiu dacă aţi intrat pe pagina de facebook FARMEC, dar au lansat de curând o campanie super drăguţă, cu premii! Citiţi aici detalii despre ATELIERUL DE SELFIE!

Find more beauty tips&tricks at Frumoasă şi bestială !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu