vineri, 6 iunie 2014

3 greşeli de neiertat în outfit-ul tău all time!

     Nu trebuie să fii model, nici să ai milioane de euro şi stilişti personali la îndemână, ca să ai stil! Tendinţele se schimbă în fiecare sezon, însă bunul gust, rafinamentul, feminitatea, simplitatea - trebuie să se reflecte în ţinutele tale în fiecare zi!

Am analizat toate persoanele din jurul meu în ultima luna şi am reuşti să identific 3 greşeli URIAŞE de stil şi vă rog, dacă vreunul dintre aceste obiceiuri vă carcterizează, să renunţaţi în momentul acesta la el!

1. PANTOFI CU VÂRFUL DECUPAT/SANDALE PURTATE CU DRESSURI

     Nu ştiu, nu ştiu cine a avut această idee strălucită legată de această combinaţie! Ciorapi cu sandale? E ca şi atunci când poartă bărbaţii şosete cu sandale! MOARTEA PASIUNII!! Sunt foarte supărată să văd că unele dintre voi recurg la un astfel de "truc"! Spun truc, pentru că da, cele care aleg să poarte dressuri cu pantofi decupaţi sau sandale, au impresia că ei nu se văd...la fel ca şi bretele transparente de la sutien! SE VĂD, sunt acolo! Şi nimic nu arată mai dizgraţios decât să vezi vârful ciorapilor, în vârful pantofilor decupaţi! Pentru binele omenirii, renunţaţi acum la acest truc! E un truc de prost gust. Dacă e cald afară, nu aveţi niciun motiv să purtaţi dressuri cu sandale, iar dacă e frig, adaptaţi-vă încălţămintea ... nu ciorapii!!!!!

2. ŞOSETE DE ALTĂ CULOARE DECÂT CEA A CONVERŞILOR/ TENIŞILOR/ PANTOFILOR

     Efectul acela de Michael Jackson nu e deloc indicat, ba chiar e un epic fail, asta desigur dacă nu te afli la un Haloween Party! Te rog îmbracă-te toată în negru şi ia-ţi în picioare şosete albe şi pantofi negrii. Fă-ţi o poză şi spune-mi unde a zburat atenţia ta în primele câteva secunde când ai văzut poza? La şosete, nu? Acest lucru nu are voie să se întâmple. Şosetele sunt o legătură între pantaloni şi pantofi, nu accesoriul tău statement. Am vrut să menţionez acestă greşeală şi pentru că e vară şi ştiu că multe dintre voi veţi alege să purtaţi jeanşi scurţi cu tenişi. Aveţi grijă ca şosetele să fie de culoarea converşilor! Dacă vorbim de celălalte anotimpuri, şosele pot fi şi de culoarea pantalonilor!

3. SUTIEN CU BRETELE PURTAT LA UN TOP FĂRĂ BRETELE

    Transparente sau nu, bretelele de sutien purtate atunci când nu trebuie sunt un HUGE NO ! Dacă sânii tăi au nevoie de extra susţinere, nu purta topuri, corsete, rochii care împiedică acest lucru. Nu apela la bretelele transparente, pentru că nu sunt trasparente ...se văd ..şi sunt ieftine, dând un aspect ieftin întregii ţinute. Nu păstra nici bretelele originale ale sutienului cu un astfel de top pentru că diferenţa se observă. Tu vrei top fără bretele, însă păstrezi bretelele ..cine te înţelege? Caută în magazine BRA STRAPS - pot fi un ajutor pentru astfel de probleme!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu