luni, 28 aprilie 2014

Culorile unui concealer








De ce atâtea culori pentru un corector?
Cum am putea aplica pe faţă astfel de culori fără a arăta ca nişte clovni? :)


  • Nuanţa pielii tale/nuanţa mai deschisă cu câteva tonuri de culoarea pielii tale - o poţi folosi ca şi bază pentru fardul de pleoape, pe bărbie, deasupra buzei, pe mijlocul nasului şi între sprâncene, pentru a lumina faţa. 
  • Verdele pal - corectorul verde acoperă petele roşii, zonele roşii provocate de acnee. Te poţi folosi de această culoare, pe pielea hidratată, înainte de a aplica fondul de ten
  • Roz - rozul acoperă pungile închise la culoare de sub ochi, punctele negre, zonele cu o vascularizatie foarte evidenta (in special daca ai tenul foarte deschis la culoare)
  • Nuanţele de maro închis se folosesc pentru conturarea feţei. Cu o pensulă subţire poţi trasa linii corectoare, de exemplu, pe nas, pe pomeţi şi pe frunte pentru a armoniza trăsăturile. După ce ai trasat liniile, omogenizezi culoarea cu fondul de ten, pentru a oferi un aspect natural, de bronz.
Concealerul se aplică în general, înainte de fondul de ten, pentru ca acesta din urmă să poată acoperi diferitele culori. Poţi folosi corectorul cu nuanţe apropiate de tenul tău şi ca să finisezi machiajul sau pentru a acoperi coşurile care ne dau atâta bătaie de cap!



FOTO : lu-make up Tumblr/ styled-by-lou Tumbrl/ makeupforeverxoxo Tumblr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu