luni, 26 mai 2014

Ce tip de costum de baie ne pune cel mai bine în evidenţă?


    Costumele de baie - deşi suntem conştiente cât e de important să avem încredere în noi şi să ne iubim trupurile, tot avem anumite zone ale corpului care ne dau bătăi de cap atunci când vine vorba de expunerea la soare. Dacă în celelalte anotimpuri putem apela la diferite trucuri de îmbrăcăminte, de ce nu am putea şi vara? Chiar şi costumul de baie poate fi personalizat în funcţie de silueta ta! Aşa că, aruncă deoparte ideea ta generală despre cum trebuie să arate bikini-ul şi hai să vedem care model ţi se potriveşte! :)
  • pentru o siluetă de tip pară, în care balanţa şolduri-sâni înclină spre şolduri, trebuie să porţi un model care să echilibreze această proporţie şi anume, un model care să ofere volum în partea de sus! Apelează cu încredere la un sutien cu franjuri, volănaşe sau la un cropped top!






  • şolduri late? evită bikini-ul cu şnururile subţiri care se leagă în lateral, pentru că vor atrage atenţia asupra şoldurilor! Mizează pe forma clasică a chilotului! 




  • vrei să menţi burtica sub control? Alege o pereche de bikini cu talie înaltă! Vor masca burtica şi vor atrage atenţia asupra taliei. Atenţie, acest model se potriveşte fetelor care au talia înaltă! Pentru fetele cu talie joasă aş opta pentru un cover-up înnodat lateral.


  • fundul deloc bombat şi feminin, cu aspect de coajă de portocală îţi dă peste cap planurile? Nicio problemă! Nu te obligă nimeni să porţi cel mai minuscul tanga pe care îl găseşti în magazin! Din contră, învinge acest complex şi foloseşte un cover-up!


     Recomandarea mea ar fi să îţi rupi câteva ore din timpul liber şi să dai turul magazinelor, probând diferite modele de costume de baie. Fii curajoasă, încearcă ceva ce nu ai mai purtat până acum, de la costum de baie în două piese până la unul întreg, unul cu franjuri altul cu volănaşe! Sunt sigură că acesta este singurul mod prin care poţi afla 100% ceea ce ţi se potriveşte. Ţine minte regulile de mai sus şiiiii....go girl! Make me proud ! :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu