duminică, 18 mai 2014

Cum ne pregătim fața pentru machiaj + produse!

               Cred că știți și voi cât de greu e să construiești un machiaj rezistent în timp, rezistent la apă, căldură sau transpirație. Prin simpla aplicare a fardurilor nu vom reuși să obținem un look de durată! Există anumiți pași pe care poate îi parcurgeți și voi de fiecare dată când vă aranjați sau poate ..pe care îi aflați acum!



EXOLIEREA ÎNAINTE DE APLICAREA MACHIAJULUI - CEL MAI IMPORTANT PAS!
                Există mai multe tipuri de exfoliere și mai multe scopuri ale acesteia. Vorbim aici de exfolierea zilnică, care elimină impuritățile și resturile de machiaj. Și dacă alegeți să nu aplicați niciun fel de produse cosmetice, gândiți-vă cât de solicitată este pielea voastră prin simplul fapt că este expusă la poluarea din jur! 
În plus, punctele negre ne fac probleme, iar dacă acestea se infectează, apar coșurile!
Pentru exfolierea zilnică vă recomand gelul Clean&Clear Blackhead Clearing Daily Scrub pe care îl folosesc de mai mulți ani și de care sunt foarte mulțumită. Curăță punctele negre și impuritățile încă de la prima aplicare, lăsând pielea catifelată. Pentru exfoliere folosesc și rețete cu ingrediente din casă, iar rețeta pe care o recomand pentru aplicare zilnică este mixul de miere și scorțișoară! Try it out!

HIDRATAREA - puteți alege să împărțiți acest pas în 2 pași mai mici! 
  • Primul pas, îl recomand persoanelor cu pielea uscată! De asemenea dacă vă grăbiți foarte tare, puteți da skip acestui pas! Vorbim aici despre o hidratare mai intensă. Imediat după exfoliere, pielea poate fi puțin iritată și uscată. Cea mai bună soluție este să aplicați un ulei și să lăsați pielea să îl absoarbă. Eu folosesc oricare dintre aceste uleiuri: ulei de măsline, argan, jojoba. Toate hidratează pielea la fel de bine!
  • Al doilea pas îl veți parcurge după ce pielea a absorbit uleiul și exact înaintea aplicării primer-ului sau a fondului de ten, și anume .. aplicarea unei creme hidratante! Vă recomand cu toată încrederea să mizați pe o cremă cu ingrediente naturale. De ceva vreme am descoperit o cremă cu lăptișor de matcă, ulei de măsline și unt de Shea de care sunt foarte încântată! Mie personal mi se uscă pielea foarte repede și am nevoie de creme intens hidratante, care își mențin efectul pe tot parcursul zilei. Căutați la farmaciile naturiste crema Apidermaliv


Foto: tumblr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu